OVER Blue Scooter

Schoner, beter

De klimaatverandering en het gezondheidsbewustzijn zorgen ervoor dat het maatschappelijk steeds minder acceptabel en toegankelijk is om met vervuilende voertuigen door de stad te rijden. Burgers en bedrijven zijn op zoek naar duurzame en alternatieve oplossingen. Als vervent Vespa liefhebbers dragen wij daar met het Blue Scooter initiatief aan bij. Het past uitstekend bij de circulaire economie die ons na aan het hart ligt.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Vespa staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. Een Vespa scooter kan daarom jarenlang mee. Maar een benzine uitlaat met bijbehorende CO2 uitstoot is niet meer van deze tijd. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een duurzame mobiliteitsoplossing. Want waarom een nieuwe elektrische scooter kopen als de bestaande Vespa, met een aanpassing, een tweede leven kan krijgen?

 

Na diverse prototypes, heel veel testen en modificaties is het nu mogelijk om een benzine Vespa te transformeren naar een elektrische Blue Scooter. Een scooter zonder CO2 uitstoot, stank- en geluidsoverlast.

 

Trots

Onze methode is erkend door de Dienst Wegverkeer (RDW) en na keuring wordt de geëlektrificeerde Vespa voorzien van een RDW certificaat én een nummerplaat met een E (elektrisch).

 

Circle Lab

Om volledig circulair te zijn onderzoeken we hoe de restonderdelen van de benzine Vespa hergebruikt kunnen worden. Hiervoor hebben we Circle Lab opgezet. In het lab zetten we samenwerkingen op om nieuwe producten te ontwikkelen.

 

Stichting Schouders Eronder

Blue Scooter is een initiatief van stichting Schouders Eronder (SSE). De stichting heeft als doel het initiëren, ontwikkelen en realiseren van projecten waarmee jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt weer toekomstperspectief krijgen door scholing en/of werkervaring met uitzicht op een betaalde baan. Blue Scooter’s worden door deze jongeren omgebouwd, onder begeleiding van technische professionals. Informatie over Stichting Schouders Eronder vind je op www.schouders-eronder.nl.

ALLE MODELLEN

€2.900

 

VERKOCHT

€3.000

 

VERKOCHT

€3.100

 

VERKOCHT

Blue Scooter ELEKTRISCHE SCOOTERS

ROTTERDAM

CONTACT@BLUESCOOTER ©2020

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, niet van third party cookies

De naam Blue Scooter is op geen enkele wijze verbonden met Vespa Piaggio S.p.A.