ONZE MODELLEN

De Blue Scooter scooters hebben niet langer meer een vervuilende mechanische maar een elektrische aandrijving. Dit betekent dat je overal waar je wilt in stijl rond kan blijven rijden, in alle stilte en zonder nare uitstoot.

Dit is ons aanbod Blue Scooter’s.

 

VERKOCHT

 

VERKOCHT

 

VERKOCHT

Bespaar ruim 550 euro

Gemiddeld tankt de Piaggio Vespa-rijder voor ongeveer € 12 per week aan benzine. Dit is zo’n € 600 per jaar. Dan de elektrische Blue Scooter. Voor ongeveer € 20 per jaar rij je evenveel kilometers*. Een volle accu kost namelijk gemiddeld € 0.30. Zo bespaar je ruim € 550 per jaar. Daarnaast is de Blue Scooter minder onderhoudsgevoelig dan een benzine scooter. Dit komt omdat de elektrische aandrijving veel minder bewegende onderdelen heeft. Daarom is er sprake van minder slijtage, afhankelijk van jouw rijstijl en de weer- en wegomstandigheden.

 

RDW gekeurd

De Blue Scooter is RDW gekeurd en wordt geleverd met de nieuwe nummerplaat met een E (elektrisch).

 

Hoe laad je de Blue Scooter op?

Je tilt het zadel omhoog, haalt de accu van slechts 2,5 kilo eruit en sluit deze aan op het stopcontact. Bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk. De lader werkt gewoon op 230 volt. Je hebt dus geen laadpaal nodig. Binnen 3 uren is de accu weer volledig opgeladen. Met een volle accu rijd je tussen de 50 à 80 km. Dit is afhankelijk van je rijstijl en de weer- en wegomstandigheden.

 

Duurzaam rijden

De onderdelen die uit de benzine Vespa’s zijn gehaald, worden hergebruikt. Daarnaast zorg je zelf voor 3x minder uitstoot van fijnstof dan een personenauto omdat je Blue Scooter rijdt.

Per 1 januari 2018 werd in Amsterdam de 2-takt scooter verboden. Op 1 januari 2020 gaat hetzelfde gebeuren in Den Haag en Utrecht. Veel te zonde om jouw iconische scooter van de hand te doen. Koop een Blue Scooter en blijf lekker rondrijden op dit iconische wespje.

Blue Scooter ELEKTRISCHE SCOOTERS

ROTTERDAM

contact@bluescooter.nl ©2020

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, niet van third party cookies

De naam Blue Scooter is op geen enkele wijze verbonden met Vespa Piaggio S.p.A.